Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

«Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Χαβίτο και συνεχίζει τις προπονήσεις ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακό μιλώντας στον «ΓΑΥΡΟ», αφού πιστεύει στις δυνάμεις του και ότι μπορεί να τα καταφέρει. Από τη διοίκηση δεν έχει ενημερωθεί για κάτι διαφορετικό και πιστεύει ότι η εμπειρία στην Τουρκία του έκανε καλό, αφού είχε την ευκαιρία να πάρει αγώνες στα πόδια του με την Ορντούσπορ.

«Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό. Έχω δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο και επιθυμώ να το εξαντλήσω. Δεν με έχουν ειδοποιήσει για κάτι. Ακολουθώ ένα πρόγραμμα, κάνω μόνος μου προπονήσεις και δεν θέλω να σταματήσω γιατί είναι νωρίς. Δεν χρειάζεται να έχω τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής», ήταν η ξεκάθαρη απάντηση του Χαβίτο σχετικά με το μέλλον του.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς σου φάνηκε η εμπειρία σου στο τουρκικό πρωτάθλημα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ήταν καλή. Όταν πήγα η ομάδα βρισκόταν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τελικά με καλές εμφανίσεις καταφέραμε να παραμείνουμε. Προσωπικά πήρα παιχνίδια στα πόδια μου, κάτι που χρειαζόμουν γιατί είχα έναν χρόνο να παίξω με τέτοια συχνότητα, μετά από την περιπέτεια που πέρασα στη Λα Κορούνια.

Ε:Το όνομα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά φαίνεται ότι μένει στην Ορντούσπορ.
Α: Η εκτίμησή μου για τον Κούπερ είναι γνωστή. Έχουμε συνεργαστεί στον Άρη και στην Ορντούσπορ και τον θεωρώ έναν πολύ καλό προπονητή.

Ε: Ο Μόνχε θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Μιλήσατε πριν αποφασίσει να πάει;
Α: Με ρώτησε για την ομάδα κάποια πράγματα και ορισμένα διαδικαστικά θέματα. Μετά έμαθα ότι έκλεισε.

Ε: Ποιες είναι οι διαφορές του τουρκικού με το ελληνικό ποδόσφαιρο;
Α: Στην Ελλάδα νομίζω ότι οι ομάδες είναι πιο οργανωμένες, οι παίκτες διαθέτουν περισσότερη τεχνική. Στην Τουρκία βασίζονται περισσότερο στο τρέξιμο και τη δύναμη. Έτσι, όμως, δύσκολα που είναι τα πράγματα στην Ελλάδα και οι περισσότερες ομάδες έχουν προβλήματα, πολλοί παίκτες βρίσκουν διέξοδο στην Τουρκία.

Ε: Εκεί συνάντησες και δύσκολες καιρικές συνθήκες...
Α: Πραγματικά είχε χιόνι για δύο μήνες και δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά εμείς δείξαμε αποφασισμένοι να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ε: Από την Τουρκία γράφουν για τον Μπόγκνταν Στάνκου και τον Ολυμπιακό. Ήσασταν συμπαίκτες στην Ορντούσπορ. Πιστεύεις ότι μπορεί να «πιάσει» στον Ολυμπιακό;
Α: Είναι καλός παίκτης και όσο ήμουν εκεί, πέτυχε κρίσιμα γκολ.

Ε: Ποια είναι η θέση του Στάνκου;
Α: Είναι 9άρι. Παίζει κορυφή είτε όταν αγωνιζόμασταν με σύστημα 4-4-2 είτε με έναν μπροστά και τρεις από πίσω του.

Ε: Διακοπές πότε θα ξεκινήσεις;
Α: Θα κάνω μερικές προπονήσεις ακόμα στην Ελλάδα για να διατηρηθώ σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και μετά από λίγες μέρες θα πάω στην Ισπανία για να ξεκουραστώ με την οικογένειά μου.

gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: