Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Προς την έξοδο ο Τζιμπούρ

Προς την έξοδο από την ΑΕΚ οδηγείται ο Ραφίκ Τζιμπούρ, αφού μετά τον χθεσινό καβγά που έλαβε δράση στην προπόνηση της ομάδας με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο παίκτης προσήλθε σήμερα κανονικά στην πρωινή προπόνηση αλλά ο ο προπονητής του δεν τον δέχτηκε και τον παρέμπεψε στην διοίκηση.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη φαίνεται πως ο Τζιμπούρ οδηγείται προς την πόρτα της εξόδου από την Ένωση, αφού όλα δείχνουν πως οι δυο πλευρές δεν μπορούν να τα βρουν. Ο κ. Αδαμίδης είναι ο βασικός υπεύθυνος για την παραμονή ή όχι του Αλγερινού άσου στην ΑΕΚ, αφού τον έχει ήδη καλέσει σε απολογία και εκεί ίσως συζητηθεί και το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του ή όχι, με τις ελπίδες πάντως να είναι λιγοστές. Αυτό που μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί είναι πως και οι δυο πλευρές ψάχνουν τρόπο να χωρίσουν. Άγνωστο παραμένει πάντως το τι θα ακολουθήσει με την υπόθεση Τζιμπούρ και εξελίξεις αναμένονται μετά την συνάντηση του παίκτη με τον Πρόεδρο του συλλόγου, κ Αδαμίδη.

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά με βλέπω να την παίζω την ΑΕΚαρα Χ2 με την Κέρκυρα με τις μαλακίες που κάνουν. Πόσο τη δίνει η Sportingbet ξέρουμε;