Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Κινείται στα χνάρια της "Βασίλισσας"‏

Στα χνάρια της Ρεάλ Μαδρίτης βαδίζει ο Ολυμπιακός, που έχει 13 παίκτες δανεικούς σε άλλες ομάδες και μάλιστα, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ο αριθμός αυτός να αυξηθεί στο άμεσο μέλλον.


Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν παραχωρήσει ήδη 13 ποδοσφαιριστές τους σε ομάδες της Super League και κάποιους άλλους σε μικρότερες κατηγορίες, το κακό όμως είναι πως δεν βλέπουν καμία εξέλιξη σε αυτούς τους παίκτες, πλην του Ντένις Επστάιν που με τα χρώματα της Κέρκυρας βγάζει μάτια. Αυτό το γεγονός πρέπει να προβληματίζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που το καλοκαίρι θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα με αποφάσεις που θα κρίνουν πολλούς παίκτες.

Μέσα στα ονόματα που ήδη είναι παραχωρημένοι ως δανεικοί σε άλλες ομάδες, είναι πολύ πιθανό να προστεθούν και αυτά των Μήτρογλου που δεν υπολογίζεται και του Γκαλίτσιου, που επίσης δεν έχει δείξει τα αναμενόμενα. Αναλυτικά η λίστα με τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα του Πειραιά αλλά αγωνίζονται ως δανεικοί σε άλλες ομάδες: Λουίς Ντιόγκο (Φλαμένγκο), Ματ Ντάρμπισιρ (Μπέρμιγχαμ), Λεονάρντο (Ιντερνασιονάλ), Ντένις Επστάιν (Κέρκυρα), Σουμπίνιο (Πανσερραϊκός), Τάσος Παπάζογλου (Πανσερραϊκός), Γιώργος Κατσικογιάννης (ΟΦΗ), Γιώργος Νικλητσιώτης (ΟΦΗ), Άρης Σοϊλέδης (Λεβαδειακός), Χρήστος Βασιλόγιαννης (Εθνικός), Παναγιώτης Σταμόγιαννος (Δόξα Δράμας), Γιώργος Βαλεριάνος (Θρασύβουλος), όπως επίσης και ο Μονιάκης, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ στην  τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και θα παραχωρηθεί δανεικός στον Πανιώνιο στο πλαίσιο της μεταγραφής των Μπερνάρντ Κουμορτζί και Γιάννη Μανιάτη.

Μεγάλος "πονοκέφαλος" πρέπει να υπάρχει στην Πλατεία Αλεξάνδρας κυρίως με το θέμα του Λουίς Ντιόγκο, που αποκτήθηκε δίνοντας "χρυσό ποσό" στην Πορτουγκέζε, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να μην μπορεί να βοηθήσει ούτε τον Ολυμπιακό αλλά ούτε και την Φλαμένγκο όπου αγωνίστηκε από το καλοκαίρι μέχρι τώρα ως δανεικός.

Επίσης, σημαντικό θέμα είναι και η υπόθεση αξιοποίησης των νέων του Ολυμπιακού που έχουν παραχωρηθεί σε πιο μικρές ομάδες και όλα δείχνουν πως δεν αξιοποιούνται όσο θα έπρεπε. Είναι πολύ σημαντικό να παρθούν σωστές αποφάσεις για τα παιδιά του Ολυμπιακού που ίσως να είναι και το μέλλον του συλλόγου.

Το καλοκαίρι θα κριθεί το μέλλον όλων αυτών των παικτών, με τον Βαλβέρδε λογικά να βγαίνει μπροστά, έτσι ώστε να επιλέξει ποιοι αξίζουν να ξαναφορέσουν την φανέλα του Ολυμπιακού και ποιοι θα πρέπει να πουληθούν σε άλλες ομάδες.

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: