Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Οι "Κουκουλοφόροι" του Ίντερνετ!

Ξέρετε πολύ καλά ότι η Αστυλογία δεν κρατά πουθενά κλειστό το στόμα της και είναι υποχρεωμένη να κάνει αυτό που προανήγγειλε από την αρχή της παρουσίας της στην blogοσφαιρα! Δηλαδή να σχολιάζει οτιδήποτε νομίζει σκόπιμο, ότι δεν της αρέσει, δε συμφωνεί, απασχολεί κάθε Έλληνα ή οτιδήποτε άλλο φαντάζεστε.


Έτσι λοιπόν, μετά από καιρό, θα "ανοίξουμε" το στόμα μας για ένα γειτονικό blog της Ελλάδας, που μάλιστα θέλει να λέγεται και το κορυφαίο στην χώρα μας. Ας γελάσω...!Με συγχωρείτε...Δεν μπόρεσα να κρατηθώ...

Πάμε λοιπόν...Εμείς, σαν Αστυλογία, θέλαμε από την αρχή να ιδρύσουμε ένα blog δημοσιογραφικής φύσεως, με σκοπό να αποκαλύπτει πάντα την αλήθεια, σε όλους μα όλους τους τομείς, σε αθλητικά, πολιτικά, παρασκηνιακά, κοινωνικά κ.α.. Όλο αυτό με την υπογραφή του κάθε συντάκτη, δίχως φόβο , γιατί αυτό είναι η δημοσιογραφία. Εμείς, λέμε και γράφουμε ότι θέλουμε με την υπογραφή μας λοιπόν. ΌΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ!!

Κάποια άλλα blog όμως που αποκαλούνται μάλιστα και δημοσιογραφικά, "κολλάνε" λίγο σε αυτόν τον τομέα, βομβαρδίζοντας τον κόσμο μας με άρθρα ανυπόγραφα, δίχως ταυτότητα και με ελάχιστη δόση αλήθειας. Αυτούς λοιπόν ΕΜΕΙΣ από εδώ και στο εξής, θα τους αποκαλούμε κουκουλοφόρους του Ίντερνετ.

Τρομακτική η Αστειογραφία τους, "μασάνε" να πούνε ότι θέλουν γράφοντας το όνομά τους, επιλέγοντας την μη ταυτοποίηση των προσώπων που βρίσκονται πίσω από το πληκτρολόγιο. Για εμάς, απαράδεκτοι, και μάλιστα δεν είναι δημοσιογράφοι, αστειογράφοι ίσως...

Είμαι σίγουρος πως δεν είστε λίγοι αυτοί που θα συμμεριστείτε την άποψή μου..

                                                                                         Με σεβασμό...
                                                                                                         Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: