Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Μαρινάκης και στο διαδίκτυο!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης επεκτείνεται επιχειρηματικά και στο χώρο του διαδικτύου, αφού προχώρησε στην αγορά του σάιτ woop.gr.


Σύμφωνα με το "Φως των σπορ", το σάιτ woop.gr, το οποίο ανήκε στην ιδιοκτησία του ομίλου ΣΚΑΪ, πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο κύριος Μαρινάκης επιθυμεί να επεκταθεί και στην ανερχόμενη δύναμη του 21ου αιώνα, όπως είναι το διαδίκτυο και η αγορά του woop.gr από τον ισχυρό άνδρα του Θρύλου αποτελεί το πρώτο του βήμα στον συγκεκριμένο χώρο.

Όσον αφορά το προφίλ του σάιτ, θα συνεχίσει να είναι αθλητικό και στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκαθαριστεί και το πρόγραμμά του. Το μόνο σίγουρα μέχρι στιγμής είναι ότι θα προβάλλονται μέσω του διαδικτυακού αυτού πόρταλ τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού και ματς της Primera Division, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται ενέργειας και για την αγορά των δικαιωμάτων και άλλων ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η εν λόγω διαδικτυακή ιστοσελίδα θα στεγάζεται από εδώ και πέρα σε κτίριο της Κηφισίας, στο οποίο έχει την έδρα της και η free press «Metro».

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: