Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τούρκος επιχειρηματίας συνελήφθη στη Ρόδο για βιασμό 19χρονης


40χρονος Τούρκος επιχειρηματίας συνελήφθη από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για βιασμό 19χρονης που φέρεται να τέλεσε πριν από 21 χρόνια στη Γερμανία!

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, ο 40χρονος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα απέναντι παράλια και έχει στενή συνεργασία με συναδέλφους του στη Ρόδο, τους οποίους και τη Δευτέρα (28 Μαΐου) το απόγευμα.

Λίγα μόλις λεπτά μετά τον κατάπλου του πλοίου “DORA DENIZ”, Λιμενικοί κατά τον καθιερωμένο έλεγχο συνέλαβαν τον 40χρονο καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος κατηγορείται για το αδίκημα του “από κοινού σεξουαλικού εξαναγκασμού βιασμού”, το οποίο φέρεται να διέπραξε στις 25 Φεβρουαρίου 1991 στη Γερμανία σε βάρος μίας 19χρονης τότε αλλοδαπής.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας κρατείται ενώ χθες ο συνήγορος του κ. Μανώλης Κουτσούκος κατέθεσε αίτηση στον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος ο πελάτης του, καθώς σύμφωνα με τη Γερμανική νομοθεσία η πράξη έχει παραγραφεί από τις 25/02/1994!

radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: