Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Έμπλοκή Μπουφόν και διαψεύσεις


Ακόμη και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ενεπλάκη, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, στο νέο σκάνδαλο με στημένους αγώνες και παράνομο στοιχηματισμό ποδοσφαιριστών σε αυτούς στην Ιταλία. Όπως γράφτηκε στον Τύπο της χώρας, οι αρχές του Τορίνο έκαναν έρευνα για 14 επιταγές αξίας μεγαλύτερης του 1,5 εκατ. ευρώ που είχε υπογράψει ο γκολκίπερ της Γιουβέντους το 2010 και που φέρονται να είχαν δοθεί σε ένα στοιχηματικό πρακτορείο στην Πάρμα.

Ο δικηγόρος του 34χρονου άσου ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και ούτε καν υπάρχει έρευνα των αρχών στο πρόσωπό του. «Δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή ένδειξη πως ο Μπουφόν σχετίζεται με αυτή την υπόθεση και δεν υπάρχει καμία παράβαση των κανόνων της ομοσπονδίας ή των νόμων του κράτους», τόνισε ο Βαλέριο Κορίνι.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, δήλωσε πως «… ο Τζίτζι είναι ένας τίμιος αθλητής και δεν έχει ανάγκη αυτά τα πράγματα. Μου προκαλεί εντύπωση πώς γράφτηκε κάτι τέτοιο στον Τύπο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει καν έρευνα για τον Μπουφόν».

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: