Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Αγωνιστική δράση στην Α1


Η 6η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών κύλησε ομαλά, με τους δύο "αιωνίους", Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να συνεχίζουν αήττητοι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός "διέλυσε" το Μαρούσι με 102-65 χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία.
Ντεμπούτο με την φανέλα των "πρασίνων" έκανε ο 17χρονος Φώτης Ζούμπος, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ο κυπελλούχος Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Πανελληνίου στη Λαμία με 92-65, όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Καβάλα νίκησε τον Ηρακλή με 79-65 στο κλειστό της Καλαμίτσας και διατήρησε το αήττητο στην έδρα της.
Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής έγινε το Σάββατο στην αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου με τον Άρη στο Βενετόκλειο. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου "διέλυσε" τον Άρη με 89-70 και η διαφορά έφτασε και στο +33! Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του νεοφώτιστου Ίκαρου Καλλιθέας με 70-59 στην Πυλαία, καθαρίζοντας από νωρίς το παιχνίδι και η ΑΕΚ έκανε μεγάλο "διπλό" στο Περιστέρι, καθώς νίκησε την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη με 87-82 στην παράταση. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αυριανή αναμέτρηση του Ηλυσιακού με τον Πανιώνιο.

Επιμέλεια: Στασινή Φύτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: