Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Έχασε την ευκαιρία ...


Η ΑΕΚ των καλών τελευταίων αγωνιστικών απώλεσε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα γνωρίζοντας την ήττα από τον Πανιώνιο, που έπαιζε με το θάνατο.
Οι κιτρινόμαυροι του Μανόλο Χιμένεθ τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην ομάδα της Ν. Σμύρνης, που ήταν αποφασισμένη να πάρει τη νίκη για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Νίκη ζωής λοιπόν για τους Κυανέρυθρους που απέδειξαν πως η θέληση για παραμονή ίσως είναι μεγαλύτερη από αυτή της κατάκτησης ενός πρωταθλήματος.
Ο Πανιώνιος ήταν καλός κυρίως στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας πολλές καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με κορυφαία αυτή με τον Ριέρα να χάνει πέναλτι και με τον Σαχά να αποκρούει. Κορυφαίος για την Ένωση ο Σάχα, που εκτός από το πέναλτι έκανε σωρό επεμβάσεων που έσωσαν την ομάδα του από άλλο τέρμα.
Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ριέρα έκανε ότι δεν έκανε στη φάση του πέναλτι, δηλαδή νίκησε τον Σάχα και έβαλε την ομάδα του μπροστά μετά από σέντρα του Μανιάτη. Οι τραυματισμοί του Ντιόπ και του Δέλλα στέρησαν το δικαίωμα από τον Χιμένεθ να κάνει αλλαγές εκεί που ήθελε και η ήττα ήταν αναπόφευκτη.
Η ΑΕΚ έμεινε 4 βαθμούς πίσω από τον δεύτερο ΠΑΟ και 5 μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ενώ ο Πανιώνιος ελπίζει αυτή η νίκη να ήταν η αρχή των καλών εμφανίσεων-νικών λειτουργώντας σας φάρμακο.

επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: