Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Είναι γελοίο;; NAI!


Ο λόγος για την παρακάτω δημοσίευση γνωστής ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως χρώματος και προτίμησης ομάδας που έχει ξεχάσει μάλλον ότι παρουσιάζεται ως δημοσιογραφική σελίδα ενημέρωσης! Ανεπίτρεπτο να γράφονται και να παρουσιάζονται τέτοια κείμενα μπροστά στα μάτια του κόσμου, ότι και αν έχει γίνει στον αγώνα που αναλύουν. Η αστυλογία σας το παρουσιάζει και τα σχόλια δικά σας.

Τίτλος: Ήταν στημμένο;NAI!

"Το «σπρώξιμο» στον Ολυμπιακό δεν έχει προηγούμενο. Σίγουρα όλοι ήταν υποψιασμένοι πριν από το παιχνίδι στο Παγκρήτιο, αλλά αυτά που έγιναν στο γήπεδο του Ηρακλείου ήταν απίστευτα. Τόσο ο Γιάχος, όσοι και οι βοηθοί του έκαναν τα πάντα για να βάλουν οι λιμανίσιοι ένα γκολ και να πάρουν τη νίκη. Το μόνο που δεν είδαμε είναι να κλοτσάνε οι ίδιοι την μπάλα προς την εστία του Δασκαλάκη.

Το μενού αυτή τη φορά είχε απ' όλα. Δεν ήταν το επαγγελματικό σφάξιμο που είδαμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Από το πρώτο λεπτό ο Γιάχος άρχισε να κλείνει τον Εργοτέλη στην εστία του με ανύπαρκτα φάουλ, ανάποδα πλάγια και κόρνερ που κανονικά ήταν άουτ. Είναι χαρακτηριστικό πως στα πρώτα 6 λεπτά έδωσε δύο κίτρινες κάρτες στους γηπεδούχους, προκειμένου να καταλάβουν πως δεν θα πρέπει να περιμένουν και πολλά από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο χρόνος όμως περνούσε και οι παίκτες του Βαλβέρδε, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Γιάχου, δεν μπορούσαν να πετύχουν το γκολ. 'Έτσι, ο επόπτης Τρύφων ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο για λίγο, καθώς το παιχνίδι είχε φτάσει στο 78ο λεπτό. Δεν είδε το φάουλ του Ρόμενταλ στον Ρουμπάκη και στη συνέχεια της φάσης έδωσε άουτ, όμως ο πρώτος διαιτητής που ήταν 25 μέτρα μακριά έδειξε κόρνερ. Οι Πειραιώτες κέρδισαν καπάκι ένα νέο κόρνερ, όμως και εκεί οι διαιτητές έκλεισαν τα... μάτια στο επιθετικό φάουλ του Πάντελιτς, ο οποίος με την εκτέλεση πέτυχε το 0-1.

Στο διάστημα που μεσολάβησε των δύο κόρνερ, ο Νίκος Καραγεωργίου αντιλαμβανόμενος το έγκλημα που πήγε να συντελεστεί πήγε στον τέταρτο και άρχισε να του φωνάζει: «Άμα είναι να κερδίσει ο Ολυμπιακός, πείτε τό μας. Να μην παίζουμε...» ενώ αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ οι Κρητικοί πνιγμένοι από το δίκιο απείλησαν με αποχώρηση από το γήπεδο, κάτι που τελικά δεν έγινε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο τεχνικός του Εργοτέλη γλίτωσε την αποβολή.

Στη συνέχεια του αγώνα όμως και υπό τον φόβο της ισοφάρισης, καθώς ο Εργοτέλης έβγαινε συνεχώς μπροστά, τόσο ο Γιάχος όσο και ο δεύτερος επόπτης Γούκος έβρισκαν συνεχώς ανύπαρκτα οφσάιντ και επιθετικά φάουλ για να ανακόψουν τις επιθέσεις των κρητικών. Κάτι που τελικά κατάφεραν, με αποτέλεσμα ο Φουστέρ στις καθυστερήσεις να κάνει το 2-0. "

πηγή : leogoros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: