Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Στο Καζάν(ι) της πρόκρισης


Το Καζάν που βρίσκεται από χθες ο Παναθηναϊκός μόνο ζεστό δεν είναι, τουλάχιστον από θέμα θερμοκρασίας, μιας και οι πράσινοι έκαναν προπόνηση με -2 βαθμούς Κελσίου.
Αυτό που ίσως να ζεσταίνει τους παίκτες του τριφυλλιού είναι η δίψα για τη νίκη που βέβαια αποτελεί μονόδρομος, με την Ελληνική ομάδα να βρίσκεται στη τελευταία θέση του ομίλου με 1 βαθμό. Η Ρουμπίν Καζάν, είναι μια ομάδα που συνηθίζει να παίζει πιο επιθετικά στην έδρα της, κατάφερε και πήρε το χ στην Αθήνα και τώρα θα ψάξεi σίγουρα τη νίκη που θα την φέρει κοντά στην πρόκριση.
O Κοζανίτης τεχνικός των πρασίνων, Νίκος Νιόπλιας, ετοιμάζει την ομάδα του εν όψει του σημερινού παιχνιδιού, έχοντας σχεδόν αποφασίσει πως θα χτυπήσει τους Ρώσους. Τερματοφύλακας θα είναι ο Τζόρβας, δεξιά ο Βύντρα, αριστερά ο Σπυρόπουλος, Μπουνσόνγκ με Καντέ στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Κατσουράνης θα βρεθεί κοντά στο κεντρικό δίδυμο. Ζιλμπέρτο και Σιμάο θα είναι στα αμυντικά χαφ έχοντας μπροστά τους τον Καραγκούνη(ή τον Γκαρσία) με τον Σισέ στην κορυφή και τον Γκοβού δεξιά του. Στόχος για τους φιλοξενούμενους θα είναι η διατήρηση του 0 στην άμυνα και η επίτευξη ενός τέρματος που θα τους δώσει το τρίποντο της ελπίδας.
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί στις 19:30 ώρα Ελλάδος από το ΜΕGA. Οι πράσινοι πρέπει να νικήσουν τον αγώνα με κάθε τρόπο για να έχουν ελπίδες πρόκρισης έστω για το Γιουρόπα Λίγκ.

επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: