Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Που να μην είχε και απουσίες...


Ο Ολυμπιακός των αρκετών απουσιών στην αμυντική του γραμμή κυρίως, κατάφερε και ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στο καυτό Γ. Καραισκάκης και συνεχίζει τη προσπάθειά του για κατάκτηση πρωταθλήματος από την πρώτη θέση με ένα ημίχρονο λιγότερο απέναντι στον Εργοτέλη(Τετάρτη 17:15).
Οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην αρχή του αγώνα στη γραμμή του κέντρου δίχως καλή κυκλοφορία της μπάλας με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο ισχυρός στον ίδιο χώρο αποδίδοντας καλύτερα σε εκείνο το χρονικό σημείο. Μετά από μια φάση που δεν μύριζε γκολ, οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα τραγικό λάθος στην άμυνα, ο Γ.Παπαδόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας μεταβιβάζοντάς την στον Μιραλάς που τελείωσε ιδανικά τη φάση ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό.
Ο Μιραλάς πυροβόλησε και για δεύτερη φορά στον αγώνα στο 72', με τον Ντένις Ρόμενταλ να κάνει μια καταπληκτική ασίστ στον Βέλγο, που με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0 και κλείδωσε το ματς. Η ομάδα του Χάβου αγωνιζόταν από την αρχή του β' ημιχρόνου με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ίβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα έχοντας βέβαια πιο δύσκολο έργο στο παιχνίδι. Τέλος, ένα όμορφο και δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Κρέσιτς από τον Ρόμενταλ, έγραψε το τελικό 3-0, με τους φίλους του Ολυμπιακού να αποθεώνουν παίκτες και προπονητή.
Ένα σχόλιο για την έκβαση του αγώνα θα μπορούσε να είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο υπαίτιος για την εξέλιξη του ματς, μιας και μέχρι το 1-0 έλεγχε τον αγώνα, δέχτηκε γκολ από δικό του λάθος και μετά ο Ίβιτς άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες αδικαιολόγητα, μιας και το τάκλιν που έκανε και δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη ήταν αχρείαστο. Απο κεί και μετά, τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους γηπεδούχους, που χάρη στην τεχνική και την κλάση κάποιων παικτών του όπως ο Μιραλάς και ο Ρόμενταλ, έφτασε στο επιβλητικό 3-0.
Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Τετάρτη στις 17:15 τον Εργοτέλη για τα υπόλοιπα 45 λεπτά που απομένουν για να λήξει ο αγώνας.

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: