Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Παιχνίδι...γιγάντων!


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα έκτος έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης (9.45 μ.μ., ΝΕΤ) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του β΄ομίλου της Ευρωλίγκας. Οι δύο ομάδες είναι αναμφίβολα από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και επομένως πρόκειται για μια μεγάλη αναμέτρηση, παρ' όλο που καμία από τις δύο δεν έχει βρει πλήρως το αγωνιστικό της πρόσωπο.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα αγωνιστούν με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Αν το καταφέρουν θα κάνουν ένα σπουδαίο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου τους, δεδομένου ότι έχουν πλεονέκτημα απέναντι στην "Βασίλισσα", καθώς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που έγινε στο ΣΕΦ είχαν επικρατήσει με 82-66.
Απουσίες για την ομάδα του "Ντούντα" είναι οι Μιχάλης Πελεκάνος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης και Παναγιώτης Βασιλόπολος, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης του τραματισμού του στη μέση. Αντίθετα, ο Θοδωρής Παπαλουκάς αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, αφού ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε.
Όσον αφορά την Ρεάλ, αμφίβολοι για το παιχνίδι παραμένουν ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και ο Πάμπλο Πριτζιόνι, ο οποίος, αν και αγωνίστηκε κανονικά στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας του, παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης από τις αρχές Οκτωβρίου με σπασμένο το δεξί του χερι.

Επιμέλεια: Στασινή Φύτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: