Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

"Καλύτερα το ντέρμπι, παρά τον τίτλο"!


Εντύπωση έκαναν, όπως φάνηκε, οι δηλώσεις του Γκερέιρο σε πολωνικά Μέσα, ο οποίος τόνισε ότι η νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού είναι πιο σημαντική κι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Οι δηλώσεις του αυτές δεν πέρασαν καθόλου απαρατήρητες, δίνοντας αφορμή να γραφτούν διάφορα δημοσιεύματα και η Αστυλογία αναδημοσιεύει ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το παρακάτω:

Ρότζερ, άργησες, αλλά κατάλαβες τι εστί ΑΕΚ...

Οι «μικρές» ομάδες συνηθίζουν να μην έχουν στόχο τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά μία νίκη εναντίον μιας πραγματικής μεγάλης ομάδας τις… απογειώνει. Όπως φαίνεται ο παίκτης της ΑΕΚ Ρότζερ Γκερέιρο συνειδητοποίησε μετά από 1,5 χρόνο το ποιόν της ομάδας που αγωνίζεται και δήλωσε σε πολωνικά Mέσα ότι την ΑΕΚ δεν την ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, αλλά οι νίκες στις αναμετρήσεις με τις μεγάλες ομάδες!
«Για τους οπαδούς μας ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος εχθρός. Βασικοί αντίπαλοι είναι επίσης ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με μία νίκη επί του Ολυμπιακού. Πιο σημαντικό για τους φανατικούς οπαδούς μας είναι να νικήσουμε σε αυτό το ντέρμπι από το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πέρυσι όταν νικήσαμε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας οι οπαδοί μας είχαν έρθει στο ξενοδοχείο για να μας ευχαριστήσουν», δήλωσε ο Βραζιλιάνος -πολιτογραφημένος Πολωνός, Ρότζερ Γκερέιρο και είπε τη σκληρή αλήθεια ότι οι μικρές ομάδες, όπως η ΑΕΚ, το μόνο που επιδιώκουν είναι νίκες με τις μεγάλες ομάδες, αφού πρωτάθλημα δεν πρόκειται να δουν.
Δυστυχώς, Ρότζερ, όταν είσαι στο -8 από την κορυφή δεν μπορείς να κάνεις ιδιαίτερες βλέψεις για την κούπα του πρωταθλητή, οπότε μία νίκη επί του Ολυμπιακού σού φτάνει και σου περισσεύει…

πηγή: katimagiko.gr
Επιμέλεια: Στασινή Φύτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: