Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ξόρκισε το δαίμονα του Παγκρητίου


Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν και κέρδισαν στα 45' λεπτά που είχαν μείνει για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη παίρνοντας τους 3 βαθμούς που τον φέρνουν μόνο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι πήρε φωτειά στη φάση του γκολ του Μάρκο Πάντελιτς με τους Κρητικούς και τον προπονητή τους, κ. Καραγεωργίου να διαμαρτύρεται ότι δεν υπήρχε κόρνερ, μιας και ο βοηθός είχε υποδείξει άουτ ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης, πήρε τη φάση πάνω του και έδωσε κόρνερ. Στη φάση αυτή ο Μαρκο-γκολ έπιασε κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Ριέρα και έγραψε το 0-1. Ο προπονητής του Εργοτέλη απεβλήθει από τον κ.Γιάχο όπως και ο κ. Μητρόπουλος που πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια.
Ο Νταβίντ Φουστέρ κλείδωσε την νίκη για τους Πειραιώτες στο 94+ με συρτό σουτ έξω από την περιοχή γράφοντας το τελικό 0-2. Ο Εργοτέλης θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα αν ήταν πιο τυχερός σε κάποιες φάσεις.
Ο Βαλβέρδε καλείται να ετοιμάσει τους παίκτες του εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με την Ένωση το βράδυ του Σαββάτου με τον Ιμπαγάζα να είναι μάλλον στη διάθεση του Ισπανού προπονητή.

επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: