Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Βούλιαξε στην Τούμπα το "Κίτρινο Υποβρύχιο"!

Ο δικέφαλος του Βορρά βούλιαξε το "κίτρινο υποβρύχιο"που υπέκυψε στην καυτή Τούμπα και έστειλε τον ΠΑΟΚ στον έβδομο ουρανό.
Οι γηπεδούχοι πήραν μεγάλη νίκη απέναντι στην Βιγιαρεάλ με 1-0, με γκολ του Βιερίνια με κεφαλιά και πλέον στρογγυλοκάθονται στην πρώτη θέση του ομίλου τους με 7 βαθμούς. Στους 6 έμεινε η Βιγιαρεάλ μετά την ήττα της από την ελληνική ομάδα που όμως συνεχίζει να ελπίζει για τη πρόκριση στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ. Σπουδαία νίκη για το Δικέφαλο που ήρθε πιο κοντά στη συνέχεια του θεσμού. Μαγική ατμόσφαιρα από τον κόσμο στο γήπεδο της Τούμπας που βοήθησε πολύ τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας τους.

Προσπάθησε αλλά δε μπόρεσε

H Ένωση, έκανε ότι μπορούσε για να πάρει την νίκη απέναντι στην Άντερλεκτ όμως το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Μανόλο Χιμένεθ ήθελε να βοηθήσει την ομάδα του για να φτάσει στη νίκη όμως οι λύσεις που είχε στο πάγκο δεν ήταν αρκετές για να το κάνει. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ πάλεψε το ματς όσο μπορούσε, έκανε κάποιες ευκαιρίες, σκόραρε με τον Μπλάνκο στο 49' όμως δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης γρήγορα, δίχως να μπορέσει να αντιδράσει. Οι ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση είναι λιγότερες όμως μαθηματικά οι κιτρινόμαυροι είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι.

Άτυχος στο τέλος

Άτυχος ήταν ο Άρης στο τέλος της αναμέτρησης με αντίπαλο την Μπάγερν Λεβερκούζεν στην Γερμανία. Οι κίτρινοι, είχαν καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δίχως να απειληθούν έντονα από τους γηπεδούχους που ευτύχησαν να σκοράρουν με ένα τυχερό γκολ στο 89' μετά από λάθος του Σηφάκη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, δεν απέκρουσε καλά τη μπάλα μετά από κεφαλιά αντιπάλου του και ο Βιντάλ ήταν εκεί για να γράψει το τελικό 1-0 για την Γερμανική ομάδα.

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: