Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ατρόμητη σφαλιάρα!

Ο τραγικός ΠΑΟΚ γνώρισε μια απρόσμενη ήττα από την ομάδα του Ατρομήτου με σκορ 0-1 μέσα στην Τούμπα, φτάνοντας τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.


Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν ήταν καλός παρόλο που είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο σχεδόν τον αγώνα. Ο Σαλπιγγίδης έκανε κάποιες προσπάθειες να τρυπήσει την άμυνα των φιλοξενούμενων αλλά δίχως να τα καταφέρει με καλό τελείωμα. Από την άλλη, ο Ατρόμητος είχε προειδοποιήσει από νωρίς πως δεν ήρθε στη Τούμπα για να πουλήσει φθηνά το τομάρι του και το έδειξε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και κάνοντας κάποιες αξιόλογες αντεπιθέσεις.

Η φάση του αγώνα στο α΄ ημίχρονο έγινε στο 41' με τον Ατρόμητο να κερδίζει πέναλτι που εκτέλεσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Μιχαηλίδης, δίχως όμως να είναι εύστοχος. Ότι δεν έκανε όμως ο πορτιέρο των Περιστεριωτών έκανε ο Σφακιανάκης στο 57', με τον Ατρόμητο να κάνει υποδειγματική αντεπίθεση και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τέλειωσε τη φάση ιδανικά. Ο ΠΑΟΚ στο 85' έμεινε και με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Φωτάκη που είδε την κόκκινη κάρτα. Ανύμπορος και χωρίς ουσία ο Δικέφαλος, προσπάθησε να ισοφαρίσει το παιχνίδι όμως δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω από το να κάνει κάποιες ευκαιρίες με τον Παπάζογλου και τον Σαλπιγγίδη κυρίως.

Υ.Γ. Πολύ όμορφη εικόνα με τους φίλους του Ατρομήτου(περίπου 100) να βρίσκονται εχθές στη Τούμπα για να στηρίξουν την ομάδα τους. Έχουν λείψει τέτοιες εικόνες στα ελληνικά γήπεδα.

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: