Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

24 ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι!

  ΑΕΚ και Ολυμπιακός  ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους εν όψει του μεγάλου Σαββατιάτικου ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο. Οι προπονητές ετοίμασαν τα πλάνα τους και το ρολόι μετρά αντίστροφα για τη σέντρα του παιχνιδιού στις 19:30.


 Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε πιο τυχερός από τον προπονητή του Ολυμπιακού βλέποντας Σάχα και Μπλάνκο να ολοκληρώνουν κανονικά την προπόνηση της Παρασκευής και τέθηκαν στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού. Η αποστολή της ΑΕΚ είναι η εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Εντερ, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Φροξυλιάς. H Ένωση θα έχει όλα τα μεγάλα της όπλα πλην του τρομοκράτη Τζιμπούρ που θα απουσιάζει.

 Ο Ερνέστο Βαλβέρδε από την άλλη, θα έχει στη διάθεσή του τον Ιμπαγάζα αλλά δε μπορεί να υπολογίζει στους ανέτοιμους Μπράβο, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ και Γκαλίτσιο. Η πιθανή ενδεκάδα του Ισπανού προπονητή των Πειραιωτών είναι οι εξής: Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, Παπαδόπουλος και Ποτουρίδης στην άμυνα, Χολέμπας και Μοντέστο στα άκρα, Ντουντού με Ουρτάδο ή Ιμπαγάζα στο κέντρο του γηπέδου με δεξιά Ρόμενταλ και αριστερά Ριέρα. Τέλος ο  Φουστέρ θα παίξει πίσω από τον προωθημένο Μιραλάς.

 Το παιχνίδι θεωρείται άκρως σημαντικό για την Ένωση που θέλει όπως και δήποτε την νίκη για να πλησιάσει την κορυφή, ενώ οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν τη νίκη που θα τους κρατήσει στη κορυφή της βαθμολογίας και θα δώσει καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Αύριο βράδυ θα ξέρουμε ποιος το ήθελε πιο πολύ...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: