Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η φωτό που ξεκαθαρίζει το τοπίο...


Το Σαββατιάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, άφησε πολλά παράπονα για τη φάση του 62' με τον Παπαδόπουλο να ανατρέπει τον Σισέ και να τον ρίχνει κάτω και τον Κερκυραίο Κάκο να δείχνει πέναλτι.
Οι ερυθρόλευκοι, Διοίκηση, παίκτες, κόσμος, διαμαρτύρεται έντονα για τη φάση λέγοντας πως ο Αβραάμ δεν έκανε παράβαση και άδικα άφησε και την ομάδα του με δέκα παίκτες. Όπως και να έχει, όποια ομάδα και αν υποστηρίζουμε, πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε πως η διαιτησία δε παίζει κανέναν αγώνα, δεν είναι ομάδα και ακόμα και αν κάνει λάθη, είναι ανθρώπινα, είτε μας αρέσει, είτε όχι. Ο κόσμος και οι ομάδες που δεν ασχολούνται με διαιτητικά λάθη στο εξωτερικό είναι πολύ πιο μπροστά από μας ποδοσφαιρικά και αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα. Δεν υποστηρίζω πως δεν έχουν υπάρξει "βρώμικα" και "στημένα" παιχνίδια στο παρελθόν όμως καλύτερα είναι να τα ερευνούν αυτοί που είναι αρμόδιοι. Ο κ. Πλατινί άλλωστε έχει δείξει πως δεν αφήνει τίποτα απαρατήρητο που δεν του αρέσει και πέφτει στην αντίληψή του και είναι από τους αρμόδιους φορείς της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης.
Η Αστυλογία έχει μία φωτογραφία που θα κάνει πολλούς να είναι σίγουροι πως ο Αβραάμ έκανε πέναλτι στον Σισέ και σας την παραθέτει.

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: